Καλάθι  

Κανένα προϊόν

0,00 € Αποστολή
0,00 € Σύνολο

Καλάθι Ολοκλήρωση αγορών

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα

5 Μαρτίου 2009. Ημερομηνία ορόσημο για το οπαδικό merchandising στην Κύπρο. Τότε ήταν που άνοιξε το κατάστημά μας τις πόρτες του για να καλύψει αυτό το κενό που υπήρχε στην κυπριακή αγορά.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν ταξιδεύοντας σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για αγώνες ποδοσφαίρου, βλέπαμε αυτό το concept καταστήματος και το πόση απήχηση είχε στους συνταξιδιώτες μας. Ακόμα, όσοι ασχολούνται με τον οπαδισμό, ξέρουν πολύ καλά τι τρελά ποσά πληρώναμε μέχρι πριν λίγα χρόνια για να παραγγείλουμε από το εξωτερικό, μπλουζάκια και άλλα είδη με οπαδικά σχέδια, ή πόσο ακριβά μας στοίχιζε να πάμε σε ένα σταμπά να μας φτιάξει ένα μεμονωμένο μπλουζάκι.

Έχοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη μας, μα πάνω από όλα περιβαλλόμενοι από παθολογική αγάπη για το αντικείμενο που επρόκειτο να ασχοληθούμε και όχι από ανάγκη για επαγγελματική αποκατάσταση ή για κερδοφορία, το μεγαλεπήβολο project ξεκίνησε. Βρέθηκαν τα άτομα που θα έβαζαν τα λεφτά, το χρόνο, τις γνώσεις και τα ονόματά τους κάτω και θα έτρεχαν για να "στηθεί" το "αδύνατο". Σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες ήταν όλα έτοιμα. Εταιρεία, εμπορική επωνυμία, συμβόλαια, εξοπλισμένο κατάστημα, ιστοσελίδα για on-line πωλήσεις, flyers και πέραν των 100 προϊόντων "για αρχή".

Ο δρόμος ήταν και είναι δύσκολος. Οι "χούλιγκαν της πέτρας και των σπρέι" μας έβαλαν στο στόχαστρό τους αρκετές φορές. Αναγκαστήκαμε να σπαταλήσουμε ένα πολύ μεγάλο για τα δικά μας δεδομένα ποσό σε μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν πτοηθήκαμε λεπτό. Κακεντρέχειες, πάρα πολλές, όμως προχωρήσαμε. Στείρα και κακόπιστη κριτική από πολλούς όμως την προσπεράσαμε και αυτή.

Μερικά χρόνια μετά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον οπαδό, προϊόντα που τότε ούτε που περνούσε από το μυαλό όλων μας ότι θα έβγαιναν ποτέ με τα σχέδιά μας επάνω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κυκλοφοράμε στους δρόμους της πρωτεύουσας (και όχι μόνο) και να βλέπουμε να φοριούνται τα ρούχα του Old School Supporters από διαφόρων ηλικιών ανθρώπους σε διάφορους τόπους. Το "Οπαδικό Ντύσιμο" κατέλαβε τη θέση που οραματιζόμασταν τότε που ξεκινούσαμε. Έχουμε να λέμε πως αποστείλαμε προϊόντα Supporters σε πάνω από 30 χώρες μέσω του on-line καταστήματός μας και φυσικά σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Λειτουργούμε σε πρότυπα επαγγελματικά και απασχολούμε προσωπικό επί μονίμου βάσεως.

Έχουμε δεκάδες προϊόντα με εκατοντάδες σχέδια δικά μας, σε ποιότητες με υψηλά στάνταρτ και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Δεν έχουμε σε τίποτα να ζηλέψουμε από αντίστοιχα καταστήματα του εξωτερικού και μπορεί κάποιος από την Κύπρο να αγοράσει εφάμιλλα προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές και με πιο προτότυπα σχέδια. Αντίθετα, πλέον «φτιάξαμε» και ένα όνομα στην Ευρώπη και σχεδόν καθημερινά αποστέλλουμε προϊόντα μας δια διάφορες άλλες χώρες.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα οφείλονται στον μεγαλύτερο βαθμό, στο "αγοραστικό κοινό" μας που δεν είναι άλλο από εσάς. Εσάς που από στόμα σε στόμα διαδώσατε την ύπαρξη του Old School Supporters. Πλέον, γνωρίζουμε ότι είμαστε στην συνείδηση όλων σας και προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι αυτού, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα, τα σχέδια και αναβαθμίζοντας την ποικιλία των προϊόντων μας.

Θέλαμε, δοκιμάσαμε, πρωτοτυπήσαμε και συνεχίζουμε. 

Σας ευχαριστούμε.
Old School Supporters Crew